اطلاعات جامع داروها و بیماریها
در این بخش میتوانید اطلاعات کامل و بهروز درباره داروها، کاربردها، عوارض جانبی و نحوه مصرف آنها را پیدا کنید. همچنین، مطالب علمی و معتبر درباره بیماریهای مختلف، علائم، روشهای درمان و پیشگیری در دسترس شما قرار دارد. هدف ما ارائه اطلاعات دقیق و کاربردی است تا شما بتوانید بهترین تصمیمات را برای سلامتی خود بگیرید.
کلوبازام (Clobazam)
کلوبازام برای درمان کمکی صرع در بیمارانی که به خوبی به سایر داروهای ضد تشنج پاسخ نمیدهند، مصرف میشود.
خواب آلودگی، توهم، عدم تعادل(بخصوص درسالمندان) فراموشی، وابستگی،افزایش حالت تهاجمی(بصورت متناقض) گهگاه سردرد، سرگیجه، کمی فشار خون، اختلال گوارشی، بثورات جلدی، اختلال دید، تغییر میل جنسی از عوارض جانبی این دارو
1. این دارو نباید بیش از مقدار توصیه شده مصرف شود. 2. در صورتی که پس از چند هفته، اثربخشی دارو کاهش یافت،از افزایش مقدار مصرف دارو بدون مشورت با پزشک باید خودداری شود. 3. دوره درمان با این دارو باید کامل شود. باید دقت شود هیچیک از نوبت های مصرف فراموش نگردد. 4. به منظور کاهش احتمال بروز علائم قطع مصرف دارو، مصرف این دارو باید به تدریج قطع شود. 5. به دلیل بروز خواب آلودگی، سرگیجه و منگی، از رانندگی یا کار با ماشینآلاتی که نیاز به هوشیاری دارند،باید خودداری شود.
مصرف همزمان این دارو با داروهای هوشبر ، داروهای ضددرد شبهتریاک، داروهای ضد افسردگی، و ضد جنون، آنتیهیستامینها ،داروهای مسددگیرنده آلفا، آدرنرژیک و باکلوفن موجب افزایش اثر سداتیو میشود. کتوکونازول و ایتراکونازول با مهار متابولیسم کبدی این دارو موجب افزایش غلظت پلاسمایی آن میشود.
بزرگسالان: به عنوان ضد تشنج، mg/day15-5 مصرف می شود. مقدار مصرف بر حسب نیاز ممکن است بتدریج افزایش یابد. کودکان:در کودکان 16-2 سال، به عنوان ضد تشنج، mg/day5 و در کودکان کمتر از 2 سال mg/kg/day1-0/5 مصرف میشود.
Scored Tablet: 10mg