اطلاعات جامع داروها و بیماریها
در این بخش میتوانید اطلاعات کامل و بهروز درباره داروها، کاربردها، عوارض جانبی و نحوه مصرف آنها را پیدا کنید. همچنین، مطالب علمی و معتبر درباره بیماریهای مختلف، علائم، روشهای درمان و پیشگیری در دسترس شما قرار دارد. هدف ما ارائه اطلاعات دقیق و کاربردی است تا شما بتوانید بهترین تصمیمات را برای سلامتی خود بگیرید.
هیوسین (Hyoscine)
اين دارو در اسپاسم گوارشي يا ادراري –تناسلي، قاعدگي دردناك همراه با اسپاسم، اسپاسم حاد، مانند قولنج صفراوي يا كليوي به كار برده مي شود.
بروز خشكي دهان، كاهش موقت تطابق چشم و گاهي تاكيكاردي از عوارض جانبي اين دارو هستند.
1. در طول مصرف اين دارو، به دليل احتمال بروز خواب آلودگي از رانندگي و كار با ابزار و آلاتي كه نياز به هوشياري دارند، خودداري گردد. 2. محلول تزريقي اين دارو را مي توان با محلولهاي تزريقي دكستروز و كلرور سديم 9/0 درصد مخلوط نمود.
1. به دلیل بروز احتمال اثر گشادکننده مردمک چشم، این دارو نباید در بیماران مبتلا به گلوکوم تجویز شود. 2. این دارو در بیماران مبتلا به پورفیری نباید مصرف شود.
خوراكي: بزرگسالان : 20 ميلي گرم 4 بار در روز مصرف مي شود. كودكان : در كودكان 12-6 سال مقدار 10 ميلي گرم سه بار در روز تجويز شود. تزريقي: مقدار 20 ميلي گرم به صورت عضلاني و يا وريدي ( در اسپاسم شديد) تزريق مي شود كه در صورت لزوم پس از نيم ساعت قابل تكرار است. شياف: بزرگسالان : روزي 3-1 شياف در روز مصرف مي گردد. كودكان: يك شياف در روز مصرف مي گردد.
Tablet:10 mg Suppository: 10 mg Pediatric Suppository : 7.5 mg Injection: 20 mg/ml